Talks and Folks

Tailor-made govorništvo

Tailor-made govorništvo je umetnost prilagođavanja govorničkih veština individualnim potrebama i ciljevima.

Potreban vam je govornik?

Želite da organizujete sjajnu konferenciju sa harizmatičnim, uspešnim i inspirativnim govornicima?

Možda želite da obogatite teambuilding, nadogradite obuku ili trening za vaše zaposlene sa nesvakidašnjim primerima koji pokreću na razmišljanje i akciju?

Organizujete menadžment konferenciju i želite da pružite neko novo iskustvo za učesnike koji su „već sve videli“?

Mi smo tu da kreiramo iskustvo onako kako ste vi zamislili. Uz našu podršku, odaberite profesionalnog govornika i uživajte u prostoriji punoj zainteresovanih i inspirisanih ljudi.

Zato što se odabir govornika, sadržaj i ključne poruke prilagođavaju vašim potrebama. Zato što vas podržavamo tokom celog procesa – od identifikacije potreba, predloga govornika, prilagođavanja sadržaja i vizualnog aspekta, do organizacije logistike govornika.

Koju god temu želite da pokrijete na svom događaju, mi imamo govornika za vas. Ukoliko ga nemamo na trenutnoj (inače velikoj) listi, u roku od 10 dana ćete dobiti nekoliko predloga i opcija koje će odgovoriti na vaše potrebe.

Bilo da vam je potrebna inspiraciju u oblasti postizanja vrhunskih rezultata, preuzimanja odgovornosti, međuljudskih odnosa, inovacija, ličnog brendinga, mi ćemo vam dati pravi predlog na osnovu našeg velikog iskustva i široke mreže govornika.
Više ne morate da razmišljate ko bi bio idealan govornik za vaš događaj, kako da dođete do kontakta, koliko bi to koštalo…

Više ne morate da brinete o tome koliko će govornik da prilagodi sadržaj, kako to da adekvatno iskomunicirate, kako da organizujete transport i smeštaj govornika. Takođe, za govornike koji nemaju svoja pravna lica, više vam nije potreban ugovor o delu i plaćanje dodatnih poreza – nosilac celokupnog procesa je Talks and Folks.

Otkrijte revolucionarne inovacije koje menjaju igru!

Osnažite vaše prilike uz izvanrednu inspiraciju!

IT

Otkrijte moć IT rešenja. Unapredite vašu digitalnu sferu!

 

Izgrađujte jaku lidersku viziju. Ključ za uspeh!

Preduzetnički duh koji pokreće promene. Vaša prilika za rast!

Savremene strategije prodaje. Stvaranje poslovnih prilika!

Šta drugi kažu?

Krajem prošle godine pohađala sam Design Thinking trening sa Milovanom Dekićem i Markom Jevtićem, u sjajnoj ekipi iz raznih kompanija.

Na mene je najviše ostavilo utisak to koliko se naše razmišljanje zasniva na pretpostavkama, koliko je bitno biti toga svestan i redovno ih testirati.
Design Thinking je promenio način na koji gledam na svoju svakodnevicu i inspirisao me da često svoje ideje testiram pre nego sto pređem u realizaciju. Takođe, pomogao mi je u radu sa timovima i pomogao da ostvarim moju želju da se više fokusiramo na probleme korisnika pre nego što, kao inženjeri, skočimo na njihovo rešavanje. Hvala “Talks&Folks” na ovoj sjajnoj prilici i organizaciji!

Tijana Krstajić

Lead Project Manager at Zühlke Group

Kako da ozbiljne teme rešavam na kreativan i zabavan način? Kako da prodrmam ljude oko sebe? Kako da ih inspirišem na akciju, a da im ne kažem šta tačno da rade?

Ovo su samo neka od pitanja, koja su posle Design Thinking treninga postala lakša za odgovoriti i uraditi.
Jasne faze, koraci, tehnike i principi, plus rad na konkretnim primerima kod mene je ojačao Design Thinking mindset i omogućio da ga strukturirano širim dalje u svom timu. Iako je naziv Design Thinking, tek posle „design doing“ dela se vidi i oseti promena.

Stanka Vučetić

HRBP and L&D Lead at Mad Head Games

Milan je jedan od najboljih menadžera i lidera koje sam upoznao. Njegovo neverovatno predviđanje budučih izazova moje kompanije, pomoglo mi je da se pripremim i analiziram ih bolje. Najveće iznenađenje je bila definitivno Milanova energija i način na koji on prenosi svoje znanje i iskustva. Sve preporuke za ovog mentora.

Aleksandar Divac

CEO at Vis Health

Nakon  moje prve sesije sa Mirom, shvatio sam vrednost koji nosi mentorstvo. Kao neko ko poseduje ekspertsko znanje i iskustvo, Miro je odmah prepoznao izazove sa kojima se naša kompanija suočava. Način na koji prenosi znanje je fantastično. Pomogao nam je da napravimo strategiju budućeg razvoja naše kompanije.

Luka Scepanovic

Co-founder of CMB Advertising

Najtraženije teme 2023. godine

Kontaktirajte nas

Za autentičan i uspešan događaj koji se pamti!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.